Lite klipp

Nu har jag inte skrivit på allt för länge, har inte direkt haft tid att skriva något. Tyvärr så har jag inte mycket tid för att skriva nu heller, har börjat på ett inlägg om varför de så kallade PIGS (Portugal, Irland, Grekland och Spanien) länderna har de problem som de har men de får vänta ett tag till. Tänkte i alla fall lägga upp en del youtube klipp som jag anser passar ganska bra för denna blogg.

 

 

Som ni säkert vid det här laget har förstått så är det klipp från en intervju med F A Hayek, en av de riktigt stora namnen inom nationalekonomin. I klippet där Hayek pratar om socialism presenterar han de argument som på det stora hela sågar den ”gamla” typen av socialism så till den milda grad att det har tagit årtionden för socialisterna att kunna hämta sig.

 

Hoppas att ni tycker klippen är lika intressanta som jag tycker att de är.

 

Må gott!


Kommentarer
Postat av: Oscar

Vad coolt, det blir att inköpa snacks och titta på den spontana Catallaxy-herren ikväll. ^^

2010-02-11 @ 07:51:23
URL: http://rationalism.blogg.se/
Postat av: HC

Ja vist är det coolt! Youtube äger verkligen :P, det är lite kul att det är någon som har sparat klippen och orkat lägga ut dem.

2010-02-11 @ 10:46:10
URL: http://lordhasse.blogg.se/
Postat av: Oscar

Mycket intressant, ja det är roligt att vissa människor ägnar en tanke åt nationalekonomins större personligheter. ^^



Du, nu får vi faktiskt ta och skärpa oss - måste ses snart, det var ju alldeles för länge sedan!

2010-02-11 @ 23:59:29
URL: http://rationalism.blogg.se/
Postat av: HC

Ja vist är det intressant, hittade ett roligt klipp med Milton Friedman (http://www.youtube.com/watch?v=RWsx1X8PV_A) som jag tror att du kommer tycka är roligt :). Tycker att det är lite roligt att komplimentera bökerna med att lyssna på vad de olika storheterna har att säga i samtal också, ger en röst åt bokstäverna så att säga :).



Ja jag håller med, var alldeles för länge sedan. Vi kanske ska ta det lite långsamt i början och bestämma tid för ett telesamtal för att bestämma när vi kan ses. ^^

2010-02-12 @ 11:05:43
URL: http://lordhasse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0